Három tipp, hogy miért válasszon használt notebookot munkához

A Jebeto Kft. budapesti székhellyel forgalmazza használt laptopok és notebookok széles választékát. Ha munkához keresünk egy megbízható, és természetesen megőrzött, jó állapotban lévő használt laptopot, böngésszük a jebeto.hu-t! Ingyen házhozszállítással dolgoznak! Honlapjukon külön kategóriát képeznek a 120 ezer forint alatti használt laptopok, melyek kifejezetten munkára valók! Az árfekvésük semmiképp sem a minőségüket tükrözi, vagy jelenti az, hogy lassúak!

Minden olcsó használt laptop egy év teljeskörű garanciával lehet az Öné a Jebetótól. Ez a garancia minden esetben plusz két év garanciával bővíthető! Fontos az is, hogy rendelés előtt a laptopok és notebookok konfigurálhatók nagyobb memóriával, valamint a hagyományos merevlemezeknél gyorsabb SSD kapacitással! Ezek a gépek tökéletesek munkához, alapvető otthoni felhasználáshoz, böngészéshez az interneten, irodai használatra és videó vagy filmek nézésére. Fujitsu, HP, Lenovo és Dell a Jebetónál! Nézzük tehát a tippeket!

  1. Egy olcsó használt laptop legalább annyira biztonságos és megbízható beruházás, mint a vadonatúj. Ezek a gépek egyszer már bizonyítottak használat közben. Ez korántsem jelenti azt, hogy lehasználtak, rosszak és csúnyák lennének. A Jebeto ugyanis a beérkező használt laptopokat és notebookokat egytől egyig teszteli. Elvégzi az esetlegesen szükséges karbantartást, és csak ezután helyezik újra forgalomba a gépeket a szakemberek! Attól, hogy valaki megválik a laptopjától még nem azt jelenti, hogy használhatatlan! Használt laptopot természetesen csak onnan érdemes vásárolni, amely cég vagy webshop lekövethető és ismerőseink is hallottak már róla. Nincs is jobb, mint olcsóbban hozzájutni egy igazán jó használt laptophoz. A használt gépek ára ugyanis, akkor is ha tökéletes állapotban vannak, töredéke az új laptopok, notebookok, asztali számítógépek árának.
  2. A laptop kisméretű eszköz, könnyen hordozható, munkához sokkalta ideálisabb egy összetett asztali szímítógépnél. Akkumulátorral rendelkezik, mely lehetővé teszi a kényelmes, hatékony és gyors munkavégzést bárhol, bármikor. Az akkumulátor a laptop egy olyan komponense, mely igen könnyen elhasználódik. Ezért minden esetben teszteljük le a laptop akkumulátoros üzemidejét, mielőtt vásárolunk! Ha már a komponenseknél tartunk, meg kell említeni a jól működő ventillátorokat is, melyek segítenek, hogy a laptop munka közben ne melegedjen túl és lassuljon le. Ez ugyanis tönkre teheti a munkánkat is, nem csak a gépet. Laptopos munkavégzéshez a tökéletes állípotú billentyűzet is elengedhetetlen. Ne legyen egy gomb sem leragadva, reagáljon mindegyik!
  3. Egy laptopban minden egyben, egy helyen van. Kompakt laptopok esetében egyáltalán nincs is szükség semmilyen kiegészítő hardverre. Minden laptop rendelkezik az alábbi hardverelemekkel:
  • beépített egér, azaz a touchpad,
  • beépített hangszóró,
  • beépített mikrofon,
  • beépített webkamera.

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük