Hogyan készüljünk elő a bútorszereléshez?

Megbízható szakembert keres bútorszerelésre? Kérje a 3 Takács Kft. segítségét!

Új bútorunk megvásárlása után komoly nehézséget jelenthet annak összeszerelése, hosszú órákat emészthet fel a folyamat. Sajnos még így sem biztos, hogy hibátlanra sikerül a munka, így érdemes szakértői segítséget kérni. A 3 Takács Kft. munkatársai többéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött igyekeznek problémája mielőbbi megoldására. Rövid időn belül a helyszínre sietnek, hatékonyan dolgoznak, ráadásul rendkívül precízek is, így hamar használatba veheti új szerzeményét. Ha gondja akadt a bútorszereléssel, akkor vegye igénybe Ön is szolgáltatásukat!

A 3 Takács Kft. bútorszerelés szolgáltatásai:

  • Csap, mosogató, mosogatógép és egyéb konyhai gépek beépítése
  • Polc szerelés
  • Lámpák beszerelése, cseréje
  • Sütő, hűtő, esetleg fagyasztó beépítése
  • Világítás kialakítása
  • Lapraszerelt bútorok össze- és szétszerelése, költöztetés utáni összerakása

Bútorszerelés szolgáltatás lépései:

Kapcsolatfelvétel gyanánt telefonon vagy emailben tudja a céget elérni. Ezután kerül tisztázásra a feladat jellege, illetve időpontot fognak Önnel egyeztetni. Mindezek után szakembereik elvégzik a szükséges szerelést.

Miért válassza a 3 Takács Kft.-t bútorszereléshez?
  • Kedvező áron dolgoznak
  • Teljeskörű segítséget nyújtanak (A szerelés mellett a beépítés is benne van az árban)
  • Bankkártyás fizetési lehetőséggel is rendelkeznek (akár helyszínen is)
  • Magas minőségű felszereléssel dolgoznak

A cég 2003-as megalapítása óta foglalkozik bútorszállítással, bútorszereléssel, logisztikával és költöztetéssel. Az évek folyamán számtalan megrendelő kereste már fel őket, különféle igényekkel, de a visszajelzés mindig pozitív volt. Folyamatos fejlődésre törekednek, munkájukra igényesek. Az elmúlt időben Magyarország egyik legnagyobb saját kapacitással rendelkező költöztető cégévé váltak. Szolgáltatásaik az Európai Unió számos országában igénybe vehetők.

Munkatársaik már sok éve együtt dolgoznak, így egy igazán jól összeszokott csapattal rendelkeznek. Munkájukra a professzionalizmus, a precizitás és a hatékonyság jellemző. Igyekeznek a nemvárt helyzeteket is rugalmasan kezelni, mivel számukra az ügyfél elégedettsége az első. Rendkívül óvatosan kezelik megbízóik személyes tárgyait, sérülésmentesen szállítanak és szerelnek. Modern, szállításra ideális tehergépjárművekkel, minőséges felszereléssel dolgoznak.

Ha bútorszerelésre van szüksége, akkor lépjen Ön is kapcsolatba a céggel a 3takacstrans.hu weboldalon, ahol referenciáikat is megtekintheti.

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük