Autópolírozás szakszerűen

Bízza a PolishAngel-re az autópolírozást!

Megkopott járműve fényezése? Karcolások jelentek meg rajta? Ezek olyan problémák, amelyekkel minden autós időről-időre találkozik, mivel a mindennapi használat velejárói. Az autókozmetika megoldást nyújthat az efféle szépséghibákra, habár az emberek többsége még mindig kételkedve tekint rá. A PolishAngel-től az ügyfelek mindig elégedetten távoznak, ugyanis modern berendezéseiknek és sokéves szakmai tapasztalatuknak köszönhetően bármilyen szennyeződést és karcot eltűntetnek. Segítségükkel autója visszanyerheti eredeti csillogását és mély színét. A cég teljes körű szolgáltatást nyújt bármilyen felszíni problémára!

A PolishAngel kétféle autópolírozást végez:

  • Fényesítő
  • Több fázisú

A fényesítő autópolír viszonylag új autók esetén ajánlott, vagy pedig azoknál, amelyek nem rég estek át több fázisú fényesítésen. Apróbb karcok és enyhébb kopások eltűntetésére szokták alkalmazni. Minden autópolírozást egy alapos mosás előz meg a cégnél, ahol a legapróbb szennyeződések is eltávolításra kerülnek. Fontos, hogy a homok- és porszemeket mind lemossák az autó felszínéről, ugyanis ezek kárt okozhatnak a fényezésben. Ezután veszi kezdetét a tényleges autópolírozás. Felkerül a polírozó paszta, majd ezt egy polírozógéppel eldolgozzák az autó minden egyes pontján. A fényesítő polírozás során autója visszanyeri eredeti ragyogását.

Sajnos vannak olyan esetek, amikor egy autón mély karcok, komolyabb sérülések keletkeznek. Ilyenkor a PolishAngel több fázisú autópolírozást szokott végezni, ami során fokozatosan kerülnek eltűntetésre a sérülések. Először durva, később egyre finomabb szemcséjű polírozó pasztát alkalmaznak, ezáltal minden esztétikai hibától megszabadulnak.

Miért érdemes a PolishAngel-t választani a házi autó polírozás helyett?

Otthoni autópolírozás során fennállhat a veszélye annak, hogy gépjárműve fényezése egyenetlen lesz, ráadásul hologramossá is válhat. A megfelelő hatás elérésének érdekében fontos a speciális eszközök, a szükséges polírozó paszta és a szakértelem megléte is.

Autópolírozáshoz kérje szakember segítségét, válassza Ön is a PolishAngelt!

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük