Szolgáltatások

Döntsön a horganyzott légtechnikai cső mellett, döntsön a LitsEnergy mellett!

Döntsön a horganyzott légtechnikai cső mellett, döntsön a LitsEnergy mellett!

Mutatjuk, miért is az egyik legjobb megoldás a horganyzott légtechnikai cső. A horganyzott légtechnikai cső előállítása viszonylag olcsó, mindeközben minőségi alapanyagokból készül. Időtállósága miatt pedig megbízható. Ami pedig plusz pont a horganyzott légtechnikai csőnek, hogy többször újrahasznosítható.

A legtöbbször ezek a csövek acélból készülnek. Alkalmazása nem kizárólagos, magánházak és ipari épületek légtechnikai rendszerek beépítésekor egyaránt megfelelőek lehetnek.

A horganyzott légtechnikai cső lehet kör vagy négyszögletű. Előbbiek az elterjedtebbek. Könnyebb őket tisztítani, kevésbé tapadnak meg benne a szennyeződések. Utóbbiak azonban helytakarékosság szempontjából lehetnek előnyösebbek. Ezek a csövek 1000 Pascal nyomást is kibírnak és 70 fokot is.

Cégünk komplett légtechnikai rendszer beszerelését és karbantartását is vállalja. Szakembereink mindenekelőtt felmérik a terepet, majd ajánlatot tesznek. Ezután pedig már kezdődhet is a munka. Ne tétovázzon, döntsön a tiszta és minőségi levegő mellett még ma!

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük