Daikin hőszivattyúk kedvező áron garanciával

Amikor a hőszivattyú vásárláshoz érkezünk fontos, hogy teljesen tisztában legyünk azzal, hogy pontosan mire is van szükségünk. Mekkora teljesítményre van szükségünk, azt milyen rendszerre kell kötnünk és nem utolsó sorban, mi az, amit megengedhetünk magunknak. A rengeteg gyártó közül kiemelkedik a Daikin hőszivattyú típusai. Hallottunk már olyanról is, hogy bár Daikin hőszivattyú lett valahova beépítve mégsem úgy működött, ahogy annak kellett volna. Ám később kiderül, hogy miért. Természetesen a hőszivattyú Daikin típusú volt és garantálnia kellett volna az elvárt minőséget, ám alul lett méretezve tervezéskor. Ennek megfelelően pedig nem tudott minden igényt kielégíteni.

Nagyon fontos, hogy:

  • Szakemberrel végeztessük a felmérést
  • Ha nincs elegendő pénzünk, akkor ne válasszunk kisebb teljesítményűt, mint kellene, mert hasonló csapdába esünk.

Arra még fontos odafigyelnünk, hogy olyan helyen vásároljunk ilyen eszközt, amely megbízható, profi és még garanciát is kaphatunk. Egy ilyen cég a Klímagyár, ahol nem a profit, hanem a vásárló elégedettsége az első. Az elkövetkezendőben pedig bemutatunk kettő nagyon jó minőségű, hőszivattyú Daikin típust, amelyet nyugodt szívvel ajánlunk.

Daikin Altherma 3 EPGA16DV/EAVX16S23D9WG hydrosplit (16 kW)

  • Hydrosplit hőszivattyú, 16 kW-os teljesítménnyel, beépített használati melegvíz-tartállyal (230 l), nagy hatékonyságú keringető szivattyúval.

Daikin Altherma 3 M EBLA16D3W1 – hűtő-fűtő modell (16 kW)

  • 16 kW-os monoblokkos levegő-víz hőszivattyú, hűtésre-fűtésre, 3 fázisú, beépített 3 kW-os fűtőpatronnal, R32-es hűtőközeggel
  • Hűtő-fűtő monoblokk kialakítású levegő-víz hőszivattyú, ideális megoldás korlátozott méretű beltér esetén

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük