Tetőtér szigetelés purhabbal – a Purhab Center Kft. megcsinálja!

A poliuretán habszigetelés teljesen hőhídmentes, huzatmentes és résmentes szigetelő réteget ad számunkra. Alkalmazásának csodája az egyszerűségben rejlik, hiszen kifújás után alig pár másodperc alatt megszilárdul és megnő a térfogata. Minden felülethez tökéletesen tapad, mely megtisztításra került a portól és egyéb szennyeződésektől.

A kényes felületeket le kell takarnunk a kivitelezés előtt! Ilyenek a nyílászárók, a lámpatestek és elektromos kapcsolók, padok és egyéb berendezések, amennyiben jelen vannak. A purhab szigetelés egy helyszínen, speciális szórógépekkel előállított és felfújásra kerülő, modern hőszigetelési forma.

A legtöbb esetben négyzetméteres árkategóriát határozunk meg ügyfeleink számára. Azonban az árajánlatok mindegyike a munka végén egyedi árképzésbe fut. Alapdíjaink áttekintéséhez az alábbi összefoglalót hoztuk:

  • 3 cm vastagságú szigetelés ára 11,5 EUR/m2+Áfa (3.680 Ft/m2+Áfa)
  • 5 cm vastagságú szigetelés ára 14,5 EUR/m2+Áfa (4.640 Ft/m2+Áfa)
  • 10 cm vastagságú szigetelés ára 24,0 EUR/m2+Áfa (7.680 Ft/m2+Áfa)

Ha házunk, vagy bármilyen épített és zárt objektumunk tetőterét szigetelnénk purhabbal, a legjobb választás egyértelműen a purhab. A tetőtérben a purhabos eljárást akkor tudjuk leginkább alkalmazni, ha az még beépítés előtt áll. Már beépített tetőterek esetében a fal és a mennyezet belső borízását el kell távolítani. Ez utóbbi esetben a purhab a tetőfólia belső oldalára kerül.

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük